BEN FROST VEZE AURORU



Ben Frost vydává po pěti letech novou sólovou desku a v souvislosti s jejím vydáním vyrazil na turné. K Frostově hudbě mám už od vydání By The Throat před pěti lety hodně vřelý vztah a Aurora ho rozhodně neochlazuje. Naopak, Aurora je jako když se vaše holka naučí nějaký důmyslný trik a váš vztah dostane zase nový rozměr.

K Frostovi už jsem toho napsal víc, než na téma největší zážitek z prázdnin, viz recenze Wasp Factory, Solaris a By The Throat. Taky jsem fotil, když byl v Meetfactory minule. Čerstvým příspěvkem je Frostův profil ve Full Moonu #36. Takže jsem rád, že jsem toho letos součástí. Taky jsem dost přesvědčený, že to bude lepší, než minule (už jenom díky striktním požadavkům na osvětlovače - prý pokud vám na konci nebude špatně, je to špatně). A samozřejmě jsem rád, že většinu práce obstará tradičně Apačka.

Zásadní informací je, že 23. května představí Ben Frost Auroru Praze, a to v osvědčené Meetfactory. Přijďte mu říct, že v rozhovorech bývá na ránu. Ve spolupráci k.y.e.o., Gilotiny a Cárů mlhy.

https://www.facebook.com/events/848774338481533

http://youtu.be/KBFZpx0LE5U
https://soundcloud.com/#benfrost/ben-frost-venter
https://soundcloud.com/#benfrost/ben-frost-nolan